Matematik
Det bestemte integral
Er der en, som kan hjælpe mig med at løse dette bestemte ingral ved substitution?
1∫eln(x)/x dx
Svar #2
01. oktober 2013 af Linnese (Slettet)
Men er den indre funktion ikke t=x?
Jeg har hele tiden fået regnestykker, hvor det er nævneren, som er den indre funktion.
Svar #3
01. oktober 2013 af mathon
1∫eln(x)/x dx = 1∫eln(x)•(1/x)dx = 0∫1u•du = (1/2)•[u2]01 = (1/2)•(12- 02) = 1/2
Svar #5
01. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)
#4
Fordi ln(x) står i tælleren i integranden ln(x)/x .
∫ ln(x)/x dx = ∫ ln(x) d(ln(x))
Skriv et svar til: Det bestemte integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
