Matematik

Matematik hjælp omkring populationen og stikprøver..

01. oktober 2013 af anonono (Slettet) - Niveau: B-niveau


redegør for populationen og stikprøver i forhold til det statistiske materiale og for forskellen mellem teststørrelse og testsandsynlighed, gerne med udgangspunkt i et eksempel.
”x2-værdien = 56.7883”
”P-værdien= 2.01635E−10”
”df-værdien=4”
dette er mit materiale 2.01635E-10 er det samme som 0% altså p-værdien=0 men en der kan hjælpe mig med spørgsmålet;

 


Skriv et svar til: Matematik hjælp omkring populationen og stikprøver..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.