Matematik
Newton Afkølingslov
01. november 2005 af
Melanie (Slettet)
Yrsas badekar er fyldt med vand, der er 53grader varmet. Efter 10minutters forløb er det 42grader varmt. Badekarrets temperatur er 18grader. Yrsa nægter på det bestemteste at være i badekarret, når vandet er under 38grader.
Hvor længe kan hun blive i karret?
___________________________________________
b=f(0)-t0-53C=35C
f(1)=42C <=> 18+35=38C
hvordan kommer jeg videre med opgaven?
Hvor længe kan hun blive i karret?
___________________________________________
b=f(0)-t0-53C=35C
f(1)=42C <=> 18+35=38C
hvordan kommer jeg videre med opgaven?
Svar #1
01. november 2005 af Melanie (Slettet)
Yrsas badekar er fyldt med vand, der er 53grader varmet. Efter 10minutters forløb er det 42grader varmt. Badekarrets temperatur er 18grader. Yrsa nægter på det bestemteste at være i badekarret, når vandet er under 38grader.
Hvor længe kan hun blive i karret?
___________________________________________
b=f(0)-t0-53C=35C
f(10)=42C <=> 18+35=38C
hvordan kommer jeg videre med opgaven?
Hvor længe kan hun blive i karret?
___________________________________________
b=f(0)-t0-53C=35C
f(10)=42C <=> 18+35=38C
hvordan kommer jeg videre med opgaven?
Skriv et svar til: Newton Afkølingslov
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
