Matematik

procent 7-8 kl.

04. oktober 2013 af IdaElevYeah (Slettet) - Niveau: 8. klasse

40 % af et beløb udgør 80 kr. Hele beløbet =  kr.

Hvordan gr man??


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2013 af mette48 (Slettet)

40% svarer til 80 kr

10% svarer til 80/4 kr

100% svarer til ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2013 af SuhrB (Slettet)

Hvis 40 % af et beløb er 80 kr.

  Hvad er 1 % så?   Jamen - 80 kr / 40 = 1 %   Så kan du bagefter tage 1 % og gange det med 100 for at finde hvad 100 % (dvs. hele beløbet) er.

Svar #3
04. oktober 2013 af IdaElevYeah (Slettet)

1 procent får jeg til 2, ved at dividerer 80 med 40 :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. oktober 2013 af Krabasken (Slettet)

Og 100% bliver så ???


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. oktober 2013 af SuhrB (Slettet)

Hint:

Hvis

1 % = 2

Så er

10 % = 20

og så er 

100 % = ????


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. oktober 2013 af mathon

         40 % af et beløb udgør 80 kr.
         10 % af et beløb udgør 20 kr.
         100% af et beløb udgør 200 kr.


Skriv et svar til: procent 7-8 kl.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.