Matematik

X værdien

05. oktober 2013 af ASaad - Niveau: 8. klasse
Har et lille problem...

F= farten målt i km/t
S=strækningen bolden bevæger sig målt i meter.
T=tiden målt i sekunder

Spørgsmål: Beregn t, når strækningen s= 5,8 m og farten F=140 km/t.

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2013 af SuhrB (Slettet)

Du skal regne ud, hvor lang tid det tager en bold, der bevæger sig med en konstant fart på 140 km/t, at bevæge sig 5,8 m.

Først omregner du hvad 140 km/t er i m/s

Når du ved hvor mange m/s bolden bevæger sig i, kan du løse problem ud fra denne ligning:

F * t = s

Du kender F, og S, så skal du bare isolere t.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2013 af LineBenteKristensen (Slettet)

S=f*t


Svar #3
24. oktober 2013 af ASaad

Mange tak, for hjælpen! det var sødt af jer!


Skriv et svar til: X værdien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.