Matematik

Bestem AC og BC

05. oktober 2013 af AnHansen (Slettet)

Hej er der nogle der kan hjælpe mig med at forklare hvordan jeg kan finde AC og BC?

I trekant ABC ved vi at AB=6,4 og vinkel A=37grader. Bestem længden af hver siderne AC og BC

På forhånd tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Der mangler en oplysning. Formuler hele opgaven.


Svar #2
05. oktober 2013 af AnHansen (Slettet)

Dette er opgaven vi har fået stillet :)

Vedhæftet fil:Ikke-navngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det fremgår, at trekanten er retvinklet. Det er da en væsentlig oplysning.

Benyt udtrykkene for sinus og cosinus til vinklerne i en retvinklet trekant.

sin(A) = a/c     ,    cos(A) = b/c    .


Skriv et svar til: Bestem AC og BC

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.