Matematik

procent

06. oktober 2013 af josephinesky (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Herunder ses tegningen af en firkant med angivne mål. På hvor mange måde kan du skravere 20% af sådan en firkant?

firkanten er 10X5 cm.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2013 af Sapfort (Slettet)

Josephinesky, du bliver nødt til at formulere og dokumentere dine opgaver bedre. Der mangler ofte helt afgørende oplysninger.


Svar #2
06. oktober 2013 af josephinesky (Slettet)

#1 Nej for jeg har skrevet nederst der står at firkanten er 10 cm lang og 5 cm høj. så jeg har skrevet det så dem der kan hjælpe kan tegne den eller forestille den.


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2013 af Sapfort (Slettet)

Der står ingen ting om at firkanten er opdelt i 1x1 felter. Den slags skal man altså vide. Det kan man ikke forestille sig.


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. oktober 2013 af Sapfort (Slettet)

Så tror jeg svaret K(50,10) = 10.272.278.170 måder.


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. oktober 2013 af OnceUponATime (Slettet)

Josephine, mener du, at firkanterne er 1x1 cm?

Altså at 1 cm = 1 firkant?

Hvis det står sådan til, så er 10x5 = 50 firkanter, og du skal skrabe 20 procent, hvilket betyder, at hvis der var 100 firkanter skulle du skrabe 20 af dem.

Men fordi der kun er 50 firkanter, altså halvdelen af 100, skal du også skrabe halvdelen af de 20 firkanter, som er 10

Så du ender derfor med at skulle skrabe 10 firkanter.


Svar #6
06. oktober 2013 af josephinesky (Slettet)

Nej i den bog som jeg har står der kun de oplysninger som jeg har skrevet i spørgsmålet. men jeg mener at det er en firkan hvor man skal finde ud hvor mange forskellige måde man kan skravere 20%. og det jeg mener med 10X5 cm. er firkanten er 10 cm lang og 5 cm høj. hvis i forstår hvad jeg mener


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.