Matematik
3 ligninger med 3 ubekendte..!!
02. november 2005 af
Ida1234 (Slettet)
Jeg skal løse følgende ligningsystem (hvor k er en konstant)
-6k = 1 + 2s - t
-6k = 2 - s + 2t
3k = 3 + 2s + 2t
Hvordan gør man det..
-6k = 1 + 2s - t
-6k = 2 - s + 2t
3k = 3 + 2s + 2t
Hvordan gør man det..
Svar #1
02. november 2005 af ET (Slettet)
i første ligning isoleres k, og i anden ligning islores s.
disse to udtryk indsættes i den tredjeligning.
Resultatet tjekkes i ligning 1 og 2.
Der er ingen garanti for, at der er en løsning til ligningssystemet.
disse to udtryk indsættes i den tredjeligning.
Resultatet tjekkes i ligning 1 og 2.
Der er ingen garanti for, at der er en løsning til ligningssystemet.
Skriv et svar til: 3 ligninger med 3 ubekendte..!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
