Matematik

Naturlige logaritme

06. oktober 2013 af MathiasJordan (Slettet) - Niveau: A-niveau

y=ln(n^2+1)-ln(n)

hvordan kommer den til at se ud hvis jeg bruger ln() regnereglerne ? 


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. oktober 2013 af mathon

              y = ln((n2+1) / n)  =  ln(n + (1/n))


Skriv et svar til: Naturlige logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.