Religion

Din mening om...?!!

08. oktober 2013 af IdaElevYeah (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej Alle.

Hvad synes I om CRYSTALHEALING? 

Til jer der ikke ved hvad crystal healing er, så er det en healing metode hvor der indgår sten og krystaller. Dette skulle være med til at rense ens sind og krop :-) Det lyder lidt skørt, men hvad synes I egentligt om det? Håber nogen vil svare på dette spørgsmål! Det er ret så vigtigt :I

Hilsen Ida


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. oktober 2013 af 123434

Det er ikke dokumenteret, at det hjælper. Så krystal healing er en alternativ behandlingsform. Nå du bestiller en tid til krystal healing, er der ingen garanti for at det hjælper.

Ved f.eks. psykologhjæp/samtaleterapi er det videnskabeligt bevist, at det hjælper. 


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. oktober 2013 af tobiascl94

Jeg er helt klart overbevist om at det ikke har nogen faktisk effekt. Alligevel må man aldrig undervurdere effekten af at man "tror" man får det bedre. Med andre ord kan det sikkert have en form for placebo-effekt hvis du tror tilstrækkeligt på det.


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. oktober 2013 af NejTilSvampe

Det er ikke anderledes end "faith-healing" og homeopathy. De fleste folk lader til at være overbevist om at disse ting ikke har nogen effekt og derfor heller ikke kan være skadelige. Men problemet opstår når folk bliver så overbevist om at de her ting vil kurere dem, at de ikke længere søger eller stoler på traditionel medicin - dette kan potentielt være livsfarligt.

Hvis der virkelig er en helbredningsevne ved krystal og faith healing og de her andre ting, hvad forhindrer så folk i at bevise denne evne? Alt hvad de behøver at gøre, er at demonstrere at krystaler kan heale med en bedre effekt end placebo. - Der har faktisk været sådanne undersøgelser, og de har alle sammen vist at der ingen korrelation er ved de her supernaturlige ting.

Folk der sælger homeopathy, faith-healing og krystal-healing er charlataner, de er kun ude på at suge penge fra de svage - og en hver der køber deres lort, støtter disse slags bedragerier og bør skamme sig.

Hvis det var anderledes, så ville de have investeret i nogle ordentlige videnskabelige undersøgelser så vi kunne få krystal healing integreret i vores moderne sundhedssystem og potentielt rede menneskeliv og samtidigt tjene KASSEN. Der er naturligvis en meget god grund til at vi ikke ser dette...


Skriv et svar til: Din mening om...?!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.