Fysik

Tallet?

08. oktober 2013 af Ukendtx (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad betyder tallet 431,4943 MeV/u?

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2013 af Maksilkemi (Slettet)

Mega elektronvolt / unit


Svar #2
08. oktober 2013 af Ukendtx (Slettet)

#1
 

Mega elektronvolt / unit

Enheden forstår jeg godt, men jeg hentød til, hvad kan det bruges til? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Man har, at 1u = 1,6605·10-27 kg, og masse-energiækvivalensen af denne masse er

E = 1u·c2 = 931,49 MeV .

Måske er det den størrelse, du tænker på?


Skriv et svar til: Tallet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.