Matematik

Moms - hjælp

08. oktober 2013 af UnknownLS (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Vi siger, at jeg vil koebe et par bukser. Disse bukser koster uden moms 800 kroner, og der er rabat paa 30%.
Hvis jeg koeber bukserne, skal jeg saa bede om at faa momsen lagt til de 800 kroner foer rabatten er voek eller skal jeg vente til momsen er lagt til - eller er det fuldstoendig ligegyldigt?

Svar #1
08. oktober 2013 af UnknownLS (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2013 af SuneChr

# 0 Først skal teksten være læsbar.

m = beløb uden dansk moms
M = beløb med dansk moms

Man har da:
M = 1,25·m
m = 0,8·M


Svar #3
08. oktober 2013 af UnknownLS (Slettet)

Jeg har ikke de 3 sidste bogstaver, og jeg forstaar ikke hvad du mener

Svar #4
08. oktober 2013 af UnknownLS (Slettet)

Ingen andre??

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. oktober 2013 af SuneChr

Vedhæftet fil:SP 0910130339.PNG

Skriv et svar til: Moms - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.