Matematik

Bestem højdeforskellen h (i km), når den gennemsnitlige stigning s er 5, og lænden L er 8km.

10. oktober 2013 af DitteNE (Slettet) - Niveau: C-niveau

Bestem højdeforskellen h (i km), når den gennemsnitlige stigning s er 5, og lænden L er 8km.

Formel: s = h · 100 / L 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2013 af LubDub (Slettet)

     isoler h ved at multiplicere med L på begge sider af lighedstegnet - dividér derefter med 100.

     indsæt så værdierne for s og L og beregn h


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

5=h*100/8

5=h*12,5

h=5/12,5=0,4

Er forskellen så bare 0,4km?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Der menes sikkert, at den gennemsnitlige stigning er 5% , hvorfor 

h = s·L = 8km/20 = 0,4 km

#2 --> så svaret er "Ja".


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. september 2018 af Karoline16 (Slettet)

#3 

Hvor for du de 20 fra?


Skriv et svar til: Bestem højdeforskellen h (i km), når den gennemsnitlige stigning s er 5, og lænden L er 8km.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.