Matematik
En hurtig kontrol
Hvis
f(x + h) = k=0∑n(hk/k!) f(k)(x) + En(h)
er det så korrekt, hvis jeg afleder den 2 gange, får vi
f ''(x + h) = k=0∑n(hk/k!)k(k-1)f(k-2)(x) + E''n(h) ?
En(h) er et fejlled.
Svar #2
13. oktober 2013 af DelFerro (Slettet)
Mener du, at jeg skal differentiere den to gange mht. h?
Svar #3
13. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)
Svar #4
13. oktober 2013 af DelFerro (Slettet)
Bliver det så
f ''(x + h) = k=0∑n( (k(k-1)h(k-2) )/ k!) f(k)(x) + E ''n(h) hvor
E ''n(h) = ( (n + 1)n h(n-1))/ (n + 1)!)f(n+1)(ξ) = (n/n!)h(n-1)f(n+1)(ξ) ?
Skriv et svar til: En hurtig kontrol
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
