Matematik

Ligning

14. oktober 2013 af Chas96 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med at løse den? :-)

3x-1=5


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. oktober 2013 af mathon

                   1)  læg 1 til på begge sider

                   2)  divider med 3 på begge sider


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. oktober 2013 af kev22 (Slettet)

3x-1=5

Du skal have 3x til at stå alene, så for at få -1 væk, skal du pludse med 1, husk at gøre det på den anden side også.

så står der 3x=6

For at X skal så alene, må du nød til at dividere med 3 på begge sider.

3/3= 1 og 1 er det samme som X. Så dividere du med 3 på den anden side.. 6/3 = 2

så X er 2


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. oktober 2013 af LeonhardEuler

... med den undtagelse at ''x'' ikke er det samme som ''X''.


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. oktober 2013 af LeonhardEuler

Og #0

Ville det ikke være bedst at placere dette indlæg i et noget lavere niveau end B.


Svar #5
14. oktober 2013 af Chas96 (Slettet)

Tak! :-)

Jo, mente C!


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.