Matematik

At lægge procent til

14. oktober 2013 af mi4 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hejsa, håber der er en der kan hjælpe mig med denne opgave, som lyder:

Hvad er 20% af 10 lagt til 10?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. oktober 2013 af SuneChr

10 + 20/100·10


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. oktober 2013 af hesch (Slettet)

Eller hvis du betragter de oprindelige 10 som værende 100%, skal du finde 100% + 20% af disse, altså 120%.

120% af 10 = 120/100 * 10 = 1,2*10 = 12.


Skriv et svar til: At lægge procent til

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.