Matematik

vektor

20. oktober 2013 af nanajen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal bestemme tallet k, således at vektorerne: 

a= 12 over 5 

og 

b=16 over k 

er parallelle. 

og så skal jeg finde tallet t, så 

vektor b = (t gange med vektor a)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at i planen er vektorerne a og b parallelle, hvis og kun hvis vektorerne â og b er vinkelrette på hinanden.


Skriv et svar til: vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.