Matematik

gange med 1/3..?

21. oktober 2013 af MitNavnErMåskeSigne (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hejj :)

Hvordan ganger man med 1/3? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2013 af SvendMortensen (Slettet)

Ved at gange med 1 og dividere med 3;

7 · 1/3 = (7 · 1)/3 = 7/3


Svar #2
21. oktober 2013 af MitNavnErMåskeSigne (Slettet)


En kegles højde er 5 cm og grundfladens radius er 3 cm
Keglens rumfang er _________ cm³
 

hvordan gør jeg så her.. #1


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. oktober 2013 af SvendMortensen (Slettet)

Jamen jeg skal da ikke lave det for dig; vis hvad du har prøvet.


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. oktober 2013 af lars3847 (Slettet)

eksempelvis på et gangestykker 

3 + 3 + 3 + 3 + 3     =     3 • 5       = 15 


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

V=5cm*3cm^2*3,14*1/3


Svar #6
21. oktober 2013 af MitNavnErMåskeSigne (Slettet)

#2

Jeg har prøvet at sige 1/3 gange med de to tal på min lommeregner.. Det gad noget omkring 20, hvilket ikke kan være helt rigtigt.. Og jeg har lige prøvet at sige 0.33 i stedet.. Hvilket slet ikke er rigtigt!


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. oktober 2013 af SvendMortensen (Slettet)

Jamen vis hvad du har gjort; ikke bare skrive at du har ganget de to tal med 1/3. Det du skriver giver ingen mening, da 1/3*5*3 = 5.


Brugbart svar (1)

Svar #8
21. oktober 2013 af SuneChr

# 0
Du skal i princippet gange med 1/3
men metoden er, at dividere med 3,
som det allerede er beskrevet.


Skriv et svar til: gange med 1/3..?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.