Fysik
Skråt kast
21. oktober 2013 af
JetteL (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Hej kloge hoveder :-)
Har en lille fysik opgave der driller:
"En sten kastes i et skråt kast. Begyndelseshastigheden i vandret retning er v0x=9,83 m/S, og begyndelseshastigheden i lodret retning er v0y= 6,88 m/S. Startpositionen i vandret retning er x0=0, og startpositionen i lodret retning er y0= 0.
C) hvor langt bevæger bolden sig i vandret retning, før den igen er i begyndelseshøjden?
Fandt i foregående delspørgsmål maskimal højde til 2,4 m
På forhånd tak :-)
Har en lille fysik opgave der driller:
"En sten kastes i et skråt kast. Begyndelseshastigheden i vandret retning er v0x=9,83 m/S, og begyndelseshastigheden i lodret retning er v0y= 6,88 m/S. Startpositionen i vandret retning er x0=0, og startpositionen i lodret retning er y0= 0.
C) hvor langt bevæger bolden sig i vandret retning, før den igen er i begyndelseshøjden?
Fandt i foregående delspørgsmål maskimal højde til 2,4 m
På forhånd tak :-)
Svar #1
21. oktober 2013 af peter lind
Find af formlen for den lodrette bevægelse hvor lang tid det tager stenen at nå ned iigen. d.v.s løs ligningen y=0
Indsæt den fundne værdi i formlen for x
Skriv et svar til: Skråt kast
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
