Matematik

(a-b) (a+b) + b(a+b) - a^(2) Reducer?

22. oktober 2013 af NaNoTecs - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg er kommet i tvivl om denne trivielle opgave. 

Skal man gange ind i parentesen eller hvad skal man?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Ja, man skal gange parenteserne ud og reducere. Man kan også sætte fælles faktorer uden for parentes i stedet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

(a-b)(a+b)=a*a-b*b=a^2-b^2

b(a+b)=ba+b^2

a^2-b^2+ba+b^2-a^2

ba


Svar #3
22. oktober 2013 af NaNoTecs

Super tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, så er der jo ikke mere for trådstarter at gøre.


Skriv et svar til: (a-b) (a+b) + b(a+b) - a^(2) Reducer?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.