Biologi

Blod og kost

23. oktober 2013 af Dilara1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, prøver igen da jeg virkelig har brug for hjælp. Hvordan kan jeg perspektivere blod med kost, ved godt at ved lav blodprocent, har det noget at gøre med fejlernæring, men hvad med høj blodprocent?

Hilsen Dilara


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2013 af tobiasdkk (Slettet)

Måske kan du bruge denne side til noget? http://www.madogtrivsel.dk/sider/blods.htm


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2013 af 123434

Hvis man spiser en meget fedtholdig kost, kan man risikere at få forhøjet kolesterol (forhøjet fedtindhold i blodet)


Skriv et svar til: Blod og kost

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.