Matematik

Hjælp til at aflæse dm(f) og vm(f) af graf

24. oktober 2013 af nelarsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har vedhæftet grafen. For mig ser der ud til at Dm(f) = [-2 , 9] og Vm(f) = [5 , -2] men jeg føler jeg er helt ude at skide. Hvordan aflæser jeg den her graf? Ved godt det er et dumt spørgsmål.

Vedhæftet fil: lol.png

Svar #1
24. oktober 2013 af nelarsen (Slettet)

Er der ingen som kanhjælpe


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. oktober 2013 af LubDub (Slettet)

Da funktionen ikke er defineret i i x = - 2 men er defineret i x = 9

    Dm(f) = ]- 2, 9]
 

.. prøv selv med værdimængden


Svar #3
24. oktober 2013 af nelarsen (Slettet)

Så går jeg ud fra værdimængden er ]-2 , 5] ?


Skriv et svar til: Hjælp til at aflæse dm(f) og vm(f) af graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.