Matematik

trekant

25. oktober 2013 af boogieboy (Slettet) - Niveau: B-niveau

når jeg har længden på bund linjen og graderne på den, kan man så ikke bare tage tan-1 og dividere de to tal med hinanden, for man så ikke længden på den der går op ad? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2013 af peter lind

Kom med en ordentlig forklaring på opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2013 af SuneChr

Formuler opgaven:
I trekant ABC er det givet, at
..............
..............
..............
Find
.............
.............
.............


Svar #3
25. oktober 2013 af boogieboy (Slettet)

opgave a) for at finde FG, skal bare ikke bare dividere længden og grader i tan-1 ?

Vedhæftet fil:Opgave 1 matematik .pdf

Svar #4
25. oktober 2013 af boogieboy (Slettet)

i en trekant er det givet, at AC = 36,3 grader og længden AB = 2400 mm ? find AC længden. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. oktober 2013 af SuneChr

# 3
Man har
cos v1  =  1/2·|FH| / |FG|

# 4
Man skal kende mindst tre stykker i trekanten,
hvori mindst et stykke er en side.
AC = 36,3o  forstår jeg ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. oktober 2013 af peter lind

#3 Det er noget vrøvl du skriver

#4 AC i en trekant er en side ikke en vinkel


Skriv et svar til: trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.