Matematik

Funktionen f er givet ved: F(x) = 4sin(x+0,7) ; x∈(0,5)

27. oktober 2013 af Jacobcc89 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kunne godt bruge lidt hjælp til dennne.

Funktionen f er givet ved: F(x) = 4sin(x+0,7) ; x∈(0,5)

I første kvadrant afgrænser grafen for f sammen med koordinatsystemets akser en punktmængde, der har et areal.

Bestem arealet af denne punktmængde.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2013 af SuneChr

(Det er lidt usikkert, om du med F har fundet stamfunktionen til f , som afgrænser punktmængden).
Find en stamfunktion til funktionen  f (x) = 4·sin (x + 0,7) i intervallet  [0 ; 5]
Bemærk, at man som regel navngiver stamfunktionen med stort F  og intervallet med skarpe parenteser.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Start med at løse ligningen f(x) = 0 , x∈]0,5[ . Beregn så arealet af punktmængden.


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#1

Betegnelsen (a,b) er faktisk en accepteret standard for intervallet ]a,b[ .


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. oktober 2013 af SuneChr

# 0
Man har  sin π  =  0.
Sæt da  indmaden i sin funktionen lig med π og find x for at få øvre integrationsgrænse.


Skriv et svar til: Funktionen f er givet ved: F(x) = 4sin(x+0,7) ; x∈(0,5)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.