Matematik

bestem værdi a>0

27. oktober 2013 af MathiasJordan (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

find de værdier af a>0, når rækken er konvergent og divergent 

rækken:


∑ 1/(a^n+1)
n=1


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Mener du

n=1 1/((an) + 1)    

eller

n=1 1/(an+1)


Svar #2
27. oktober 2013 af MathiasJordan (Slettet)

den første 


∑ 1/((an)+1)
n=1


Skriv et svar til: bestem værdi a>0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.