Matematik

(a+b)- b (b-a)-a (a-b)+a osv.

27. oktober 2013 af Nercs (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej

Er der nogen der ved, hvordan man regner, fx (a+b)-b ud, nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2013 af LeonhardEuler

Du skal først gange ind i paranteserne.


Svar #2
27. oktober 2013 af Nercs (Slettet)

Kan du måske give et eksempel, er ikke helt med på, hvordan man gør?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2013 af somwali (Slettet)

a+b-b2+ab-a2+ab+a osv


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. oktober 2013 af LeonhardEuler

Fx.

a(a + b) - b (a + b) =

a2 + ab - ab - b2 =

a2 - b2


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. oktober 2013 af LubDub (Slettet)

bare fjern paranteserne

          (a + b) - b   =   a + b - b   =   ..
 

          (b - a) - a   =   b - a - a    =   ..
 

          (a - b) + a   =   a - b + a   =   ..


Skriv et svar til: (a+b)- b (b-a)-a (a-b)+a osv.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.