Matematik

Vektor og projektion

30. oktober 2013 af snapplelack - Niveau: B-niveau

Et koordinatsystem i rummet er oplyst: 

Vektor(a)=(1,-1,1), Vektor(b)=(2,1,3) og c=(-3,4,2)

Der skal bestemmes hvad koordinatsættet til projektionen af:

Vektor(a) X Vektor(c) på Vektor(b)

X'et betyder krydsproduktet.

Hvordan løses denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2013 af peter lind

Sæt d = a×c

Projektiomem af db er  (d·b)*b/|b|2


Skriv et svar til: Vektor og projektion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.