Matematik

Matematik trigonometri - hjælp!

03. november 2013 af annanilson (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej :)
Jeg står med en opgave jeg skal aflevere imorgen, og håber på at kunne få lidt hjælp.

1) På figuren er ?ABC og ?EDC ensvinkelde. Det oplyses, at
AC= 12, AB= 7,6, ED= 5,7 og CD = 4,5. Find BD og AE.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2013 af peter lind

Der er ikke nogen figur. så jeg må gå ud fra at vinklerne svarer til hinanden i rækkefølgen I så fald er alle sider i EDC 5,7/12 gange så store som i de tilsvarende sider i ABC


Svar #2
03. november 2013 af annanilson (Slettet)

Sådan ser den ud


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2013 af peter lind

Så har jeg gættet rigtig i #1


Svar #4
03. november 2013 af annanilson (Slettet)

Jeg forstår ikke hvordan man skal regne sidelængderne BD og AE ud?


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. november 2013 af peter lind

Brug de givne forhold til at finde EC og BC


Svar #6
03. november 2013 af annanilson (Slettet)

tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
03. november 2013 af 123434 (Slettet)

6# Hvad fik du?


Skriv et svar til: Matematik trigonometri - hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.