Fysik

Aflevering rumskib fysik

05. november 2013 af kiaegeriis (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Kunne godt bruge hjælp til den opgave jeg har vedhæftet :)

Indtil videre har jeg begivet mig ud på følgende: FYSIK ER IKKE MIN STÆRKE SIDE..

Spørgsmål a)

Ic = 1/2mr^2

Ic = 1/2*40kg*(0,05m)^2

sSpørgsmål b)

Her har jeg fundet vinkel accelerationen ved at isolere den i tau = I*alpha
- Herefter har jeg brugt:

w = w_0 +aplha * t

Hvor w_0 (omega) er 0, idet til tiden = 0 er systemet i hvile.(tror jeg..)

Herefter har jeg indsat de t værdier vi skulle finde omega for og fået følgende MEGA høje tal?

w(1s) = 20.000 rad/S
w(10s) = 200.000 rad/s
w(100s) = 2.000.000 rad/s

Her fra kan jeg ikke komme videre og er meget i tvivl om ovenstånde :)

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: afluge45_mads(2).pdf

Svar #2
05. november 2013 af kiaegeriis (Slettet)

tak men har jo fået samme resultat, så må min metode vel også være god nok :)

- har fået lavet det hele, udover del 2 opgave b. Nogen der har hint ???


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. november 2013 af peter lind

Hvad mener du med del 2 opgave b ?

Din fil er åbenbart blevet fjernet


Skriv et svar til: Aflevering rumskib fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.