Matematik

Ligning

06. november 2005 af Fassos (Slettet)
hvad er 2*x+4=6???

Svar #1
06. november 2005 af Fassos (Slettet)

HJÆLP taK

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2005 af JGH (Slettet)

Hvori ligger dit problem?

Svar #3
06. november 2005 af Fassos (Slettet)

det er det der står 2*x+4=6 ligning ?? skal bare løses

Svar #4
06. november 2005 af Fassos (Slettet)

6 / 4 = 1,5

x= 1,5 ??

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. november 2005 af Duffy

Du skal løse ligningen

2*x+4=6

Du skal altså finde den x-værdi er udtrykket sandt.

Hvordan løse man en ligning, fassos?
Kender du løsnings-reglerne/metoderne.
De må stå i din bog. Kig på eksemplerne.

Når du har fundet noget du tror er en løsning så indsæt den x-værdi du har fundet i udtrykket 2*x+4=6 og se så om det der står er sandt!!!



Duffy


Svar #6
06. november 2005 af Fassos (Slettet)

x = 1?


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. november 2005 af Duffy

Hvad tror du selv?



Duffy

Brugbart svar (0)

Svar #8
06. november 2005 af JGH (Slettet)

#6 Prøv at sætte 1 ind på x' plads for at efterchecke. Passer det?

Det er ikke en gættekokurrence, kom med dine udregninger.

Svar #9
06. november 2005 af Fassos (Slettet)

6-4 = 2

2 = 2

2/2 = 1

x= 1

Brugbart svar (0)

Svar #10
06. november 2005 af JGH (Slettet)

Hvor blev x'et af?

Du mener vist:

2x+4=6
<=>
2x=2
<=>
x=2/2
<=>
x=1

Dine udregninger er sådan set rigtige nok, du skal bare lige have styr på, hvordan man sætter det op.

Det kan godt være, at du kunnne gætte sig til resultatet i denne opgave, men en dag vil du få sværere opgaver, hvor du bliver nødt til at skrive det op og udregne det..

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.