Matematik

Hints/hjælp til matematik opgave.

09. november 2013 af dittekat (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej 

Er det en som kan hjælpe/give hints med disse 2 opgaver? 

På forhånd tak!

Vedhæftet fil: Uden navn.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2013 af LeonhardEuler

Opskriv sammenhænge

Derfor må

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2013 af lfdahl (Slettet)

Overfladearealet:

A = x2 + 2 h x + (√2) h x = x2 + (2 + √2) h x

Rumfanget:

V = ½ h x2 = 100 ⇒ h = 200/x2, - som indsættes i udtrykket for A:

A = x2 + (2 + √2) 200 x-1


Skriv et svar til: Hints/hjælp til matematik opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.