Matematik

Vektor

13. november 2013 af 787 (Slettet)

Hej

Er der nogen der kan hjælpe mig med at løse den her opgave , jeg forstår overhoved ikke , hvordan man kan løse den :( hjælp

tak

Vedhæftet fil: ccccc matematik.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Bestem retningsvinklen α for vektoren a = [a1;a2] . Antag, at a1 ≠ 0 . Man har da, at

tan(α) = a2 / a1 .

Nu er tan(α) også hældningskoefficienten for tangenten til parabelen i punktet A. Punktet A's x-koordinat bestemmes derfor af ligningen

f '(x) = tan(α)


Svar #2
13. november 2013 af 787 (Slettet)

Hmmm :(


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.