Matematik

HJÆLP! - Bestem f'(x)=0

17. november 2013 af gym001 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har fået en opgave der lyder således:     Bestem f'(x)=0 når f(x)=1/3x3-1/2x2-6x

Hjælp har ingen ide om hvordan jeg skal lave den :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2013 af SuneChr

Ideen får du så her:
Differentiér f og bestem rødderne i den fremkomne 2.gr. ligning.


Svar #2
17. november 2013 af gym001 (Slettet)

Det kan jeg ikke finde ud af og har en halv time ca til at aflevere den :(


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. november 2013 af PeterValberg

benyt den generelle regel på hvert led i forskriften for f:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: HJÆLP! - Bestem f'(x)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.