Matematik

Ligning hjæææælp

23. november 2013 af Rebeccakennig (Slettet) - Niveau: 8. klasse
7x + 8 = 30 + 3x + 5

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2013 af SaraRashid (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2013 af mathon

                          7x + 8 = 30 + 3x + 5                 reducer højre side

                          7x + 8 = 35 + 3x                       træk 8 fra på begge sider

                          7x = 27 + 3x                             træk 3x fra på begge sider

                          4x = 27                                     divider med 7 på begge sider

                          x = (27/4) = (24/4) + (3/4)

                          x = 63/4

                         


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2013 af kev22 (Slettet)

7x + 8 = 30 + 3x + 5

Du skal have X'erne (tal med bogstaver) på venstre side og tal uden bogstaver på højre side.


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. november 2013 af kev22 (Slettet)

X er 6,75


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. november 2013 af 123434 (Slettet)

Ja,


Skriv et svar til: Ligning hjæææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.