Matematik

Hvordan regner jeg denne ud ? matematik

23. november 2013 af janiesolsikken (Slettet) - Niveau: 10. klasse

har vedlagt en fil


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2013 af SuneChr

Tangens til vinklen er lig med højden i trekanten divideret med husets halve bredde.


Svar #2
23. november 2013 af janiesolsikken (Slettet)

Hvad mener du med tangens til vinklen `? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2013 af SuneChr

Tangens er en af de trigonometriske funktioner.
Tangens til en vinkel i en retvinklet trekant er lig med den modstående katete divideret med den hosliggende katete.
Find højden ved at isolere denne i ligningen.


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. november 2013 af 123434 (Slettet)

Min fremgangsmåde:

Del trekanten i 2

4 m bredde=b

25 grader=vinkel A

a=4*tan(25)? og så skal man vel lægge 2,5 m til.


Skriv et svar til: Hvordan regner jeg denne ud ? matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.