Matematik

Sandsynligheden..? hjælp haster meget

23. november 2013 af annahansen2 (Slettet)

Hej alle opgave 5.1 på vedhæftede billede. Jeg skal bestemme sandsynligheden for, at figuren lander enten på højre eller venstre side.. Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal løse denne opgave. Nogle der har en metode? 

Håber, der er en venlig sjæl, der vil hjælpe mig. 

På forhånd tusind tak. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. november 2013 af 123434 (Slettet)

5,2) 1=1/10+1/3+1/3+1/5+x

Find x.


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. november 2013 af 123434 (Slettet)

5,1) 1/3+1/3=2/3


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. november 2013 af SpringE (Slettet)

Hej Anna,

Du skal bare lægge de to sandsynligheder sammen. 

1/3 + 1/3 = 2/3


Brugbart svar (1)

Svar #4
23. november 2013 af 123434 (Slettet)

5,3) ryggen, benene, venstre side, højre side, ryggen, snuden

(blå, R), (blå, B), (blå,V), (blå,H), (blå,R), (blå, S)

(Rød, R), (rød, B), (rød, V), (rød, H), (rød, R), (rød, S)


Svar #5
23. november 2013 af annahansen2 (Slettet)

Tusind tak for jeres hjælp. Hvor er det dejligt at der er nogen derude som vil hjælpe og forklarer en når man ikke fostår hvordan man løser en opgave. 

Nogle der kan hjælpe med spørgsmål 5.4 og 5.5 på vedhæftede billede. På forhånd tusind tak 


Brugbart svar (1)

Svar #6
24. november 2013 af SuneChr

Lav et skema

Vedhæftet fil:SP 2411130114.PNG

Skriv et svar til: Sandsynligheden..? hjælp haster meget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.