Matematik

Tegn grafer - hjælp !

25. november 2013 af NLFrauenfelder (Slettet) - Niveau: A-niveau

Tegn - uden brug af cas - graferne for følgende funktioner.

f(x)=sin x, g(x)=3*sin*x, h(x)=1/2*sin*x

Angiv funktionernes amplitude? Hvorledes er graferne periode?

Jeg ved at amplituderne er hhv. 1,3 og 1/2, og at, alle perioderne er 2π. 

Jeg ved ikke rigtigt hvad mit spørgsmål er, men gætter at den første bare er grafen for sin.... 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2013 af SuneChr

g og h  er f som er underkastet en ret affinitet med x-aksen som affinitetsakse og forvandlingstal
henholdsvis 3 og 1/2 .


Svar #2
25. november 2013 af NLFrauenfelder (Slettet)

Tusinde tak, har fundet ud af det nu, og nu jeg lige læste det ordentligt i min bog, kan jeg ikke se hvordan jeg kunne være i tvivl om det..... ;) Sådan er det ! Men tak !


Skriv et svar til: Tegn grafer - hjælp !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.