Matematik

Bestem forskrift for eksponentiel funktion med et punkt og relativ tilvækst

25. november 2013 af Fallap (Slettet)

Har fundet svaret :) Men tak fordi at du gad klikke her ind!


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. november 2013 af mathon

                            f(x) = y = b•(1+0,05)x

                                     12 = b•1,0512

                                      b = 12•1,05-12 = 1,11367

                            f(x) = 1,11367•1,05x


Svar #2
25. november 2013 af Fallap (Slettet)

Hov mener du ikke b = y1/a^x1 ?

Jeg får funktionen til f(x) = 7,36 * 1,05^x :)


Skriv et svar til: Bestem forskrift for eksponentiel funktion med et punkt og relativ tilvækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.