Matematik

kontinuerte funktioner

25. november 2013 af samsamsamsam (Slettet)

Nogle, som vil hjælpe med denne opgave?

Har sagt at det kun er f, som er kontinueret i -1.

Ved 1 er alle funktionerne kontinuerte.

Ved 3 har jeg saft at alle funktioner er kontinuerte.
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Dit svar for x = -1 er korrekt.

Funktionen g er ikke kontinuert for x = 1, men f og h er kontinuerte her.


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#0

Jeg havde ikke set, at der også var et spm for x = 3. Ved x = 3 er funktionerne f og kontinuerte, men h er ikke kontinuert. Funktionen er ikke kontinuert hvis der er et spring i funktionsværdien.

Ingen af de tre funktioner er kontinuerte overalt.


Skriv et svar til: kontinuerte funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.