Matematik

Ligning!

27. november 2013 af Rikkeoh (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg er i tvivl om hvorleders man skulle regne en ligning.

Ligningen hedder: 10x=1,75x+500+1000

Det er mest til sidst hvor den så giver 8,25x=1500.

Hvad gør jeg?

Tak for hjælpen på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Divider så med 8,25 på hver side.


Brugbart svar (2)

Svar #2
27. november 2013 af 123434 (Slettet)

10x=1,75x+1500

10x-1,75x=1500

8,25x=1500

8,25x/8,25=1500/8,25

x=ca 181,8


Svar #3
27. november 2013 af Rikkeoh (Slettet)

Mange tak . :)


Skriv et svar til: Ligning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.