Matematik

Beregn rektangel

29. november 2013 af Derya2990 (Slettet)
A, B og C hjælp
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2013 af SuneChr

Løs ligningen
2(3x - 4) + 2(x - 1)  =  30
Indsæt derefter x i
a)  3x - 4
b)  x - 1
c)  (3x - 4)(x - 1)


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2013 af carstenja (Slettet)

Start med at finde x

omkredsen er sidernes længde lagt sammen.

ved en rektangle er den 2 (h + b) = O

Så en ligning i dit tilfælge er 2 (X - 1 + 3X - 4) = 30.

Så er resten bare derudaf :-)


Svar #3
02. december 2013 af Derya2990 (Slettet)

Okay taaaaak begge to <3

Svar #4
02. december 2013 af Derya2990 (Slettet)

@SuneChr forstår ikke hvordan jeg skal indsætte den x?

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Løs ligningen, der er stillet op for dig i #1. Når x er fundet, beregner man så

a) længden 3x -4

b) bredden x - 1

c) arealet = (længde)·(bredde) = (3x -4)·(x - 1)


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. december 2013 af SuneChr

x = 5
a)  3·5 - 4
b)  5 - 1
c)  (3·5 - 4)·(5 - 1)


Svar #7
02. december 2013 af Derya2990 (Slettet)

Jeg ved ikke hvad x er?

Svar #8
02. december 2013 af Derya2990 (Slettet)

Der står beregn

Brugbart svar (0)

Svar #9
02. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#7

x er løsningen til ligningen

2(3x - 4) + 2(x - 1)  =  30

og løsningen er endda blevet foræret til dig i #6.


Brugbart svar (0)

Svar #10
02. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#8

Læs #6 og regn færdig.


Svar #11
02. december 2013 af Derya2990 (Slettet)

Logningen bliver 3 og ikke 5?

Svar #12
02. december 2013 af Derya2990 (Slettet)

Ligningen

Brugbart svar (0)

Svar #13
02. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#11

Ligningen er løst korrekt for dig i #6.


Svar #14
02. december 2013 af Derya2990 (Slettet)

????

Svar #15
02. december 2013 af Derya2990 (Slettet)

A B og C?

Brugbart svar (0)

Svar #16
02. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#15

Genlæs #6 og regn færdig.


Svar #17
02. december 2013 af Derya2990 (Slettet)

Kan ikke ..
Hvad med en ad gangen?
Først a?

Svar #18
02. december 2013 af Derya2990 (Slettet)

Altså giver ligningen 5? For jeg får det til 3?

Brugbart svar (0)

Svar #19
02. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#18

Hvad forstår du ikke ved svaret i #13?

Ligningen er løst korrekt for dig i #6. Det fremgår heraf, at ligningens løsning er x = 5.

Hvis du får et andet resultat, så vis dine mellemregninger og fremgangsmåde her.


Svar #20
02. december 2013 af Derya2990 (Slettet)

Sådan her :

2(3x-4)+2(x-1)= 30
6x+8+(2x-2)= 30
6x+8+2x-2 = 30
8x + 6 = 30
8x = 30
x= 3?

Forrige 1 2 Næste

Der er 28 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.