Fysik

Newton - Kraft

30. november 2013 af nani1596 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Heej 

Når man skal beregne kraften F i newton og man f.eks. har et lod der vejer 50 g 

Skal man så gør det på denne måde: 

0.05 kg * 9.82 kg/N= 0.491?? 

påforhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Din værdi for g er forkert.

g = 9,82 m/s2 = 9,82 N/kg

Kraften har enheden N .


Svar #2
30. november 2013 af nani1596 (Slettet)

hvad mener du :) ? skal jeg så beholde det i gram? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. november 2013 af mathon

       F = (0.05 kg) • (9.82 N/kg) = 0.491 N


Svar #4
30. november 2013 af nani1596 (Slettet)

Nåår på den måde, tak :D 


Brugbart svar (1)

Svar #5
30. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, din værdi for g på 9,82 kg/N skal benyttes med den korrekte enhed, 9,82 N/kg .


Skriv et svar til: Newton - Kraft

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.