Matematik

Kvadratmeter til kubikcentimeter?

01. december 2013 af SteenogG (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Alle dem der gider at svare på spørgsmålet takker jeg på forhånd :D

Jeg sidder og har et lille problem,

 jeg skal finde ud af hvad 2 kvadratmeter er i kubikcentimeter. Tak på forhånd :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2013 af mathon

                                      Du kan ikke omregne m2 til cm3
                                      da m2 er en arealenhed og
                                      cm3 er en rumenhed.

Mener du
"jeg skal finde ud af hvad 2 kubikmeter er i kubikcentimeter."

                     1 m3 = (1 m)3 = (102 cm)3 = (102)3·cm3 = 102·3 cm3 = 106 cm3

                      2 m3 = 2·(106 cm3) = 2·106 cm3


Svar #2
01. december 2013 af SteenogG (Slettet)

Ellers tak for hjælpen :D Men i mit færdighedsregningshæfte står der at jeg skal omragne 2 kvadratmeter til kunbikcentimeter, men så må det være en fejl ibogen :D


Svar #3
01. december 2013 af SteenogG (Slettet)

omregne*


Svar #4
01. december 2013 af SteenogG (Slettet)

og kubikcentimeter*


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. december 2013 af mathon

#2
        …så må der - hvis ikke tekstfejl - foreligge yderligere oplysning, så du kan beregne dig
            til rumfanget i m3 og derefter omskrivning til cm3.


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. december 2013 af 123434 (Slettet)

 2 kvadratmeter er i kvadratcentimeter

100 cm=1 m

1m^2=100cm*100cm=10000cm^2

Så 2m^2=20000cm^2


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. december 2013 af mathon

#6
     …hvilket ikke var spørgsmålet.


Skriv et svar til: Kvadratmeter til kubikcentimeter?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.