Matematik

bestem teltets højde?

01. december 2013 af danielandersen0 (Slettet) - Niveau: C-niveau

1.spørgsmål

En trekant har målene?

Vinkel B er 47.1 grader

Vinkel C er 90 grader

Vinkel A er 42.9 grader

siden CA er140 cm?


Find højden BC


Bestem længden af siden AB

...

andet spørgsmål

EF har lægden 166 cm

Vinklen F er ukendt

D er på 90 grader

vinkel E er ukendt.

bestem vinkel E i trekant DEF?


Skal jeg bruge pyhagoras c2=a2+b2?

tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2013 af peter lind

1. Alle sider kan findes ved at bruge en af flere formler for en retvinklet trekant eks. sinus af en vinkel er modstående side divideret med hypotenusen

2. Der mangler oplysninger til at kunne foretage en beregning


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. december 2013 af 123434 (Slettet)

Jeg er ikke så god til mat, men får:

Find højden BC, altså a.

En side og en vinkel skal bruges til at beregne a

CA, b, kendes og vinklen B kendes

a=b/tan(B)

a=140/tan(47,1)


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. december 2013 af peter lind

ja


Skriv et svar til: bestem teltets højde?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.