Matematik
Den anden afvedede funktion?
10. november 2005 af
mobz (Slettet)
Hvad er facit af: (har lavede dem, men tror jeg har lavet dem forkert, skal bare bruge lidt hjælp. I behøver ikke at skrive udregninger, da det er dem jeg selv skal finde)
(det er opgave 351 i mat B2 systime)
Den anden afledede funktion:
1. f(x) = (1/x2) + 7
(x2 = x i anden)
2. f(x) = x-2 / x5
(x5 = x i femte)
(det er opgave 351 i mat B2 systime)
Den anden afledede funktion:
1. f(x) = (1/x2) + 7
(x2 = x i anden)
2. f(x) = x-2 / x5
(x5 = x i femte)
Svar #2
10. november 2005 af sigmund (Slettet)
I toeren mener du vel (x-2)/x^5?
I så fald er svarene:
1) 6/x^4
2) -10/x^6+30(x-2)/x^7
I så fald er svarene:
1) 6/x^4
2) -10/x^6+30(x-2)/x^7
Skriv et svar til: Den anden afvedede funktion?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
