Matematik

Vektor hjælp

01. december 2013 af plamesaen (Slettet) - Niveau: A-niveau

bestem kordinatsættet til OB-> = 21a-> - 14b->

når a->= (2,-3) og b->= (1,4)


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt vektorernes koordinatsæt, gang ud, og læg sammen.

OB = 21a -14b = 21·[2;-3] -14·[1;4] = ...


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. december 2013 af lfdahl (Slettet)

OB = 21*(2,-3) - 14*(1,4) = (21*2-14*1, 21*(-3)-14*4) = ...


Svar #3
01. december 2013 af plamesaen (Slettet)

tak


Skriv et svar til: Vektor hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.