Matematik

VEKTOR HJÆLP

08. december 2013 af JoRoBo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har fået en vektor opgave som går ud på et emne der omhandler vægdreje kran.

Jeg forstår OVERHOVEDET intet af det.

og håber virkelig at der er nogen der vil hjælpe mig :)

På forhånd tusind tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2013 af mathon

Kraftmoment
                             M = F x r

                             M = |F x r| = F · r · sin(v)


Skriv et svar til: VEKTOR HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.