Matematik

vektor

13. december 2013 af cheraiko85 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa. er der en som kan hjælpe med denne opgave?

Vektoren 2(a+b) har koordinatsættet (14,-9).
Bestem koordinatsættet for hver af følgende tre vektorer: 2a+2b, a+(a+2b) og 4a+2(2b)

er det ikke bare: 2a+2b= (14,-9) og a+(a+2b)=(14,-9) og 4a+2(2b)= (28,-18) ..


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2013 af peter lind

jo


Skriv et svar til: vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.