Matematik

Sandsynlighed

14. december 2013 af Chuckychock (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Lad være en reel stokastisk variabel hvis fordeling har en tæthed p som er kontinuert i mængden. Lad X have fordelingsfunktion F og q som den tilhørende fraktilefunktion.

Lad Y være  Y = X b + a

Jeg skal finde fordelingsfunktion for Y og vis at Y har fraktilfunktion qY = a + bq(α)

Indtil videre har jeg fået:

FY(x)=P(Y≤x)=P(X≤(x-a)/b)=F((x-a)/b)


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.