Fysik
spændingsfald...
13. november 2005 af
stumpL (Slettet)
1) Hvordan er det nu man bestemmer spændingsfaldet over strømkilden?
2) hvordan bestemmer man kraftens effekt?
man kender kraften F=275N og farten V=18km/h.
3) hvordan bestemmes farten Vo? Når man kun har en tabel, som tal...
2) hvordan bestemmer man kraftens effekt?
man kender kraften F=275N og farten V=18km/h.
3) hvordan bestemmes farten Vo? Når man kun har en tabel, som tal...
Skriv et svar til: spændingsfald...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
